Onze honden

Onze honden

We zijn een grote familie en dat kan je wel letterlijk nemen met onze roedel. Ze maken allemaal deel uit van ons gezin en worden met veel liefde verzorgd. 

Labrador retriever

We hebben een grote voorliefde voor Labradors. Zo kwamen we enkele jaren geleden in contact met de Foxred Labrador Retrievers. Het was even zoeken naar een goede fokker, maar ons geduld werd beloond.

In januari 2019 mochten we dan ook onze eerste Foxred Labrador Retriever Tahiti Red Girl verwelkomen in onze roedel en ons gezin. Wij waren in de wolken toen we midden 2020 ons eerste nestje Foxred Labrador Retrievers mochten verwelkomen. Uit dat eerste nestje hielden we ook 1 prachtig teefje door nl Texas Midnight.

De Labrador Retrievers veroverden hoe langer hoe meer ons hart en dus gingen we in 2020 overstag en verwelkomden we zwarte Labrador Zara in ons gezin. Met Tahiti, Zara en Texas hebben we 3 zeer stabiele, mooie en vooral gezonde teefjes in onze roedel. Allen werden uitvoerig getest én goedgekeurd waardoor onze verwachtingen naar toekomstige nestjes zeer hoog liggen.

Het afgelopen jaar mochten we dan ook nog chocolade Labrador Finna, Foxred Labrador Jackie-O en beige Labrador Cleopatra verwelkomen. Zij zijn echter nog in volle ontwikkeling en moeten nog een hele testprocedure doorlopen.

Zwarte Duitse herdershond

Wij zijn zelf al jaren fan van Duitse Herders en dan meer specifiek de zwarte werklijn. Helaas hadden we in het verleden zelf een aantal keren pech gehad met dit ras en waren termen als heupdysplasie en elleboogdysplasie ons niet onbekend. Hierdoor besloten wij in 2011 om ons te gaan verdiepen in de kennis van het ras en wilden we eraan meewerken om het ras te gaan verbeteren.

Na een opleiding van 2 jaar als hondenfokker én veel zelfstudie omtrent testing en genetica mochten we in 2014 ons eerste nestje zwarte Duitse Herders verwelkomen. Een droom die werkelijkheid werd! Onze Duitse Herders Lexie en Lina kregen elk een aantal prachtige nestjes en genieten nu van hun pensioen.

Momenteel hebben we nog 1 zwart Duitse Herder teefje Rosie (dochter Lexie en Nelson). Rosie is volledig goedgekeurd en kreeg in 2020 haar eerste nestje.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input