Onze Labradors

Onze Labradors

We zijn een grote familie en dat kan je wel letterlijk nemen met onze roedel. Ze maken allemaal deel uit van ons gezin en worden met veel liefde verzorgd. 

Labrador retriever

We hebben een grote voorliefde voor Labradors. Zo kwamen we enkele jaren geleden in contact met de Foxred Labrador Retrievers. Het was even zoeken naar een goede fokker, maar ons geduld werd beloond.

In januari 2019 mochten we dan ook onze eerste Foxred Labrador Retriever Tahiti Red Girl verwelkomen in onze roedel en ons gezin. Wij waren in de wolken toen we midden 2020 ons eerste nestje Foxred Labrador Retrievers mochten verwelkomen. Uit dat eerste nestje hielden we ook 1 prachtig teefje door nl Texas Midnight.

De Labrador Retrievers veroverden hoe langer hoe meer ons hart. Wij en onze kinderen zijn helemaal verliefd geworden op deze geweldige honden. Wij willen dan ook meer mensen laten genieten van dit fantastich ras en streven ernaar het ras te verbeteren. 

Wij zijn dan ook heel trots op onze 8 goedgekeurde teefjes. Tahiti, Texas en Jackie zijn onze Foxred teefjes, Summer en Zara onze zwarte teefjes, Cleo en Phoebe onze witte teefjes en Finna is ons chocolade teefje. Al onze honden hebben A op de heupen en 0 op de ellebogen. Ze werden getest op diverse genetische ziekten eigen aan het ras Labrador. Ook laten we hen elke 2 jaar testen op de ogen (ECVO).

Onze honden hebben maximum 1 keer per jaar een nestje (meestal slechts elke anderhalf jaar). Wel worden ze altijd rond dezelfde periode loops dus is het voor ons altijd lekker druk nadien omdat we dan soms tot 3 nestjes op ongeveer hetzelfde moment hebben. Het voordeel hiervan is wel dat de moeders elkaar helpen en de pups samen kunnen opgroeien. 

 

Wat mag u verwachten van een Labrador pupje "van de Arthishoeve"
 • Gefokt door een ervaren hondengedragstherapeut, hondentrimster en voedingsdeskundigen met 10 jaar fokervaring. Wij kunnen dus garanderen dat onze pups vanaf het eerste moment de beste basis meekrijgen.
 • Selectief gefokt met de hoogste standaard op gebied van hondenzorg, selectie van ouderdieren, intense socialisatie en het werken met de hoogste ethiek in ons  vak.
 • Wij fokken enkel met Labradors die in topgezondheid zijn
  > Beide ouderdieren (alsook voorouders) zijn getest op heup- en elleboogdysplasie ( HD & ED) met beste resultaten (dwz A op HD en 0 op ED)
  > Onze Labradors werden op een hele reeks erfelijke ziekten getest en werden goed bevonden. Dit maakt dat wij een levenslange garantie kunnen bieden op erfelijke ziekten zoals EIC, HNPK, PRA Stargardt, RD- OSD, SD2, CNM, DM,…
  > ECVO oogtesten
  > Knieën
  > Onze Labradors worden elk kwartaal nagekeken door onze contractdierenarts
 • Wij besteden de grootste aandacht voor het mentale welzijn van onze honden en puppy’s. Onze honden leven in huis en hebben daarnaast nog een hectare bos en speelweide ter beschikking waar zij 3 keer per dag kunnen gaan ravotten. Tussendoor trainen we hen ook zowel fysiek als mentaal.
 • Onze Labradorpups zijn het bezit van een  FCI stamboom van Sint Hubertus, zijn gechipt en in het bezit van een Europees paspoort
 • Ze worden gevaccineerd en meerdere keren ontwormd alvorens ze het nestje verlaten.
 • Onze Labradorpups worden vanaf het prille begin onderworpen aan verschillende testen en worden maximaal gesocialiseerd.
 • Ze groeien op in huis bij onze 3 kinderen en onze andere honden.
 • De Labradorpups blijven tot de dag van vertrek bij hun moeder en krijgen van haar steeds de juiste opvoeding mee. Zo hebben ze vanaf 5 weken ook al dagelijks contact met de andere honden van onze eigen roedel.
 • Vlak voor hun vertrek krijgen ze ook hun eerste trimbeurt in ons trimsalon ( gratis)
 • Ze worden meermaals nagekeken door onze dierenarts.
 • Wij geven regelmatig inzage in de opvoeding en verzorging van onze puppy’s op onze sociale mediakanalen. Meerdere keren per week posten we foto’s en filmpjes van de pups en hun mama zodat u hen kan zien opgroeien. U kan alles terugvinden op onze social media kanalen alsook ons Youtube kanaal.
 • U wordt in de puppyfase 2 x uitgenodigd voor een ontmoetingsmoment zodat u ook live verschillende indrukken hebt gehad van het opgroeien van uw toekomstige puppy.
 • Wij bieden u de mogelijkheid om aan een voordeeltarief deel te nemen aan onze begeleiding bij de opvoeding, huisvesting en training van uw puppy ( E-learning en/of live training)
 • U krijgt bij aankoop een BTW factuur en een garantiecertificaat.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input