Puppybegeleiding

Puppybegeleiding

Hebt u een jonge hond die nog geen gedragsproblemen heeft maar u wenst deze te voorkomen? Hebt u met vorige honden problemen gehad en wil u het met de nieuwe hond goed aanpakken? Dan bent u bij Arthishoeve aan het juiste adres!

Arthishoeve is zelf een ervaren hobbyfokker en heeft jarenlange ervaring in het fokken, socialiseren en opvoeden van jonge honden. Naast de gedragstherapie bestaat de mogelijkheid om in te stappen in puppybegeleiding.

De puppybegeleiding start met een consult in het gedragscentrum van Arthishoeve. Na deze eerste afspraak kan u kiezen tussen één van onze puppypakketten of u kiest voor verdere privébegeleiding. Bovendien kan u voor uw puppy vanaf de leeftijd van 12 weken ook een afspraak maken voor een gratis trimgewenning. Dit is trouwens een ideaal leermoment voor uw jonge hond!

Tijdens deze begeleiding worden alle belangrijke onderwerpen besproken zoals zindelijkheid, socialisatie, straffen of belonen, puppybijten alsook de voeding van de jonge hond.

Na deze lessen hebt u al een prima start genoten om op een goede basis verder te gaan. Wij raden u echter aan om actief verder te blijven trainen onder professionele begeleiding. Na deze start kan u privé verder trainen, in groep of combinatie van beide zoals u het beste past. Voor de begeleiding in groep kan u kiezen tussen één van de verschillende trainingspakketten.

OPGELET! Vanwege coronamaatregelen geen training aan huis toegelaten. Wel  1 op 1 training mogelijk op locatie van Arthishoeve ( overdekt). Groepstraining  in beperkte groep mogelijk na een eerste individuele training. 

Waarom puppybegeleiding en geen klassieke groepsles of hondenschool?

Elke hond is uniek, zo ook zijn leerproces. Om de ideale start te genieten is het belangrijk om meteen bij de start het juiste te doen. Vandaar dat wij ervoor kiezen om privé, 1 op 1 dus, te starten met u en uw hond.

Voordelen van onze puppybegeleiding:

  • U en uw hond dienen niet tot 12 weken te wachten (einde vaccinaties) om reeds van start te gaan
  • U en uw hond ervaren een ideale start met professioneel advies.
  • U en uw hond kunnen gericht en op eigen tempo samen trainen.

Na deze optimale start heb ik u en uw hond voldoende voorbereid om vervolgens in te stromen in de groepslessen dewelke wij organiseren.

Meer info over onze tarieven klik HIER

 

OPENINGSTIJDEN