Onze trimmers

Ons trimsalon: familiaal en betrokken

Ik ben Céline, zaakvoerder van Arthishoeve en samen met mijn man Jelle de drijvende kracht achter Arthishoeve.

Je huisdier verzorgen doe ik samen met mijn fantastisch team! Tanja, Jolien, Veerle, Yana en Jazz trimmen en mijn moeder Mia is de onmisbare schakel in onze winkel.

We delen allemaal dezelfde visie, namelijk samen een gemoedelijke plek te zijn voor kwaliteitsverzorging van jouw favoriete huisdier waar service en betrokkenheid de kernwoorden zijn.

We zijn een zeer hecht team en helpen elkaar waar we kunnen. Zo komt uw hond niet alleen terecht in een optimale omgeving, maar ook in een optimaal team met veel kennis van zaken.

Ik stel mijn team dan ook graag aan jullie voor!

Our team

Maak kennis met mijn fantastisch team!

Céline - Zaakvoerder

Twee jaar lang volgde ik de opleiding ‘hondentrimmer’ bij Syntra in Antwerpen. Mijn diploma haalde ik in 2014.

Deze opleiding was geweldig. Mijn lesgevers waren niemand minder dan Rony De Munter en Dieny, zijn echtgenote. Beide mensen zijn toppers in de trim- en showwereld. Rony geeft trimles op Syntra, maar is daarnaast een veelgevraagd jurylid op (inter)nationale trimwedstrijden en shows. Het is trouwens Dieny die mij echt de finesses van het plukken heeft bijgebracht, één van mijn specialiteiten vandaag.

Na mijn diploma ging ik, om het vak echt goed onder de knie te krijgen, enkele maanden stage doen bij een ervaren trimster. En om nog beter te worden, volgde ik ook nog verschillende opleidingen en workshops in binnen- en buitenland, zoals bij het Belgisch Groomteam, bij Peter Van Zeir, Aicha Vermeulen, Nathalie Thunissen, Karen Wolder en Jet Bijen-Veldhoen.

In februari 2015 richtte ik samen met Jelle de Arthishoeve op. Honden trimmen is sindsdien niet enkel mijn passie meer, maar ook mijn voltijds beroep! Ik volg regelmatig bijkomende opleidingen om alle nieuwigheden op te pikken en bij te blijven met de nieuwste materialen en technieken. Ook leid ik stagiaires op.

Alle rassen zijn welkom bij de Arthishoeve, ongeacht formaat, afkomst of leeftijd! Mijn specialisatie is knippen, plukken en ontwollen. Ik heb een bijzondere interesse in de Australian Labradoodle, Goldendoodle, Shih Tzu, Lhasa Apso, Golden Retriever, Amerikaanse Cocker, Engelse Cocker en de ruwharige honden.

Trimmen van A tot Z doe ik zelf niet meer. Ik laat mij ondersteunen door mi

Lees meer
Tanja - Trimmer

Tanja werkt sinds november 2017 op zelfstandige basis bij Arthishoeve en neemt de rol van Céline op zich wanneer zij niet aanwezig is. Tanja behaalde in 2016 haar diploma Dierenzorg bij Pito en volgde nadien nog de dagopleiding “Hondentrimmer” bij Syntra Antwerpen.

Deze rondde zij af in juni 2017. Om haar technieken nog te verbeteren volgde Tanja nog veel workshops na haar opleiding.

Lees meer
Jolien - Trimmer

Jolien werkt sinds juli 2018 op zelfstandige basis bij Arthishoeve. Zij voltooide de opleiding tot hondentrimmer in juni 2018 bij Syntra Antwerpen en volgde tijdens deze opleiding enkele maanden stagen bij een gerenommeerd trimsalon in het Mechelse.

In haar vrije tijd optimaliseert Jolien haar trimtechnieken door onder andere deel te nemen aan trimwedstrijden en workshops.

Haar specialisaties zijn knipvachten ( Labradoodle, Goldendoodle, Poedel, Maltezer,…), pluk-en knipvachten (Engelse Cocker, Amerikaanse Cocker,…) plukvachten (teckel, ruwharige terriërs,…) en bepaalde ontwolvachten (Border Collie, Golden Retriever, Berner Senne-)

De lieverds van Jolien zijn haar Japanse Spits Faye en Stafford Kazan.

Lees meer
Yana - Trimmer

Yana werkt sinds augustus 2019 op zelfstandige basis bij Arthishoeve. Zij studeerde in 2017 af in de richting Dierenzorg bij Pito. Na een jaar stage te hebben gedaan in een trimsalon had ze de smaak helemaal te pakken en begon ze ook deel te nemen aan trimwedstrijden.

Zo behaalde ze reeds in binnen- en buitenland enkele prijzen met verschillende rassen (Spanje – 2e plaats Poedel, Duitsland – 4e plaats Lakeland Terriër, België – 3e plaats Spaanse Waterhond). In januari 2019 werd Yana dan ook gevraagd om toe te treden tot het Belgisch Groomteam onder leiding van toptrimmer Corinna Verschueren. Met dit Groomteam volgt ze regelmatig workshops en trainingen om zo haar trimtechnieken nog te finetunen.

Haar specialisaties zijn knipvachten (Poedel in alle modellen, Spaanse Waterhond, Doodles, Maltezer, Shih Tzu, …) plukvachten (Schnauzers, Terriërs,…) en pluk- en knipvachten (Cockers, Retrievers, …)

Yana’s schatjes zijn Koningspoedel Ezrah en Lakeland Terriër Trouba.

Lees meer
Veerle - Trimmer

Veerle werkt sinds december 2018 bij Arthishoeve onder het statuut van leercontract. Zij volgt de 3-jaarse opleiding tot hondentrimmer bij Syntra Antwerpen en zal normaal gezien in juni 2021 afstuderen.

Veerle bereidt al mijn trimhonden voor en trimt onder mijn toeziend oog ook soms al honden alleen.

Veerle’s partner in crime is Dwergschnauzer Racky.

Lees meer

 

OPENINGSTIJDEN