Selectieprocedure

Onze selectieprocedure

Wij hanteren een zorgvuldige selectieprocedure voor het vinden van geschikte baasjes voor onze pups. Dit begint met een online vragenformulier, waarin we vragen informatie geven over de woonsituatie, levensstijl en eerdere ervaringen met honden. Op basis hiervan bekijken we of dit een match kan zijn met onze pups en doen we een eerste selectie.

Daarna nodigen we de geselecteerde kandidaten uit voor een videogesprek. Tijdens dit gesprek toetsen we af wat de verwachtingen zijn en in hoeverre dat onze honden hieraan kunnen beantwoorden. We beantwoorden ook graag alle vragen en leggen met veel plezier onze werking uit. Na dit gesprek en indien er een klik is bij alle partijen, maken we de reservatie definitief. Er wordt op dat moment ook een voorschot gevraagd. 

Van zodra de mama gedekt is en ook wanneer de pups geboren zijn, brengen we de toekomstige baasjes op de hoogte en geven we hen verdere informatie over wat de pups nodig hebben. We engageren ons om op heel regelmatige basis foto's en filmpjes te delen via onze sociale media. Zo kunnen de baasjes hun pupje mee opvolgen en zien groeien vanop de eerste rij. 

Als de honden 4 weken oud zijn, organiseren we een groepsmoment waarbij de toekomstige baasjes de pupjes voor het eerst kunnen zien. We geven hen dan ook een workshop over de noden en behoeften van de pups.

Als de pupjes 7 weken oud zijn, maken we de beslissing welke pup naar welk hondenbaasje gaat en nodigen we de baasjes uit voor een 1-op-1 moment met hun toekomstige pup.

Op 8 weken oud komen de baasjes hun pups ophalen en geven we hen materiaal en een voedingspakket mee.

We hechten veel waarde aan een goede match tussen onze pups en hun baasjes en zorgen er daarom voor dat deze selectieprocedure stap voor stap verloopt en we de tijd nemen om alle kandidaten goed te leren kennen.

 

OPENINGSTIJDEN

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Invalid Input
Invalid Input