Blog

Gezonde voeding

Je bent wat je eet. Dit geldt ook voor onze honden! Gezonde voeding is al lang een hot item, voor onze favoriete viervoeters is er de laatste jaren op vlak van voeding al héél wat veranderd! Al een geluk! De opkomst van verse voeding ( KVV en BARF ) alsook een aantal nieuwe en betere type hondenbrokken hebben al héél wat honden een gezonder en beter leven bezorgd.

Onze ervaringen als voedingscoach, hondentrimmer, gedragsdeskundige en hondenfokker kunnen dit alleen maar bevestigen.

Cesar Millan, DPC, Santa Clarita, California… Wat moest ik hier in hemelsnaam van verwachten? Na de lange maar aangename vlucht kwam ik aan in de vlieghaven van LAX. Nog een urenlange exit procedure uiteindelijk naar de huurauto en op weg naar het hotel. Eens daar aangekomen snel een hapje gegeten in The Cheesecake factory en nadien vroeg naar bed. De volgende dag stond een verkenning van het DPC op het menu. Ik had een bepaald beeld van het centrum in gedachten. Ik verwachtte een soort Mecca in de hondenwereld.

Voor iedereen met plezier naar de hondenweide

We kennen het allemaal, of we hebben het wel meegemaakt. We gaan met de hond op uitstap naar de hondenweide. Altijd spannend tot we daar aankomen… hoeveel honden gaan er zijn? Gaat die vervelende hond er weer zijn? Gaat er gevochten worden? Zou die betweter er zijn die zijn hond niet in de hand houdt… Persoonlijk ben ik geen fan van hondenweides!

Blijf op de hoogte van onze nestplanning

Onze teefjes hebben maximum 1 keer per jaar een nestje. 

Nestplanning:

- zwarte Duitse Herder : Rosie is bevallen op 20/11/2020. We hebben nog 1 pupje beschikbaar. Meer info over deze pupjes kan u terugvinden op onze Facebookpagina/Instagrampagina. Rosie heeft zelf ook een pagina op Instagram (@rosie.theblackgermanshepherd)

- Foxred Labrador Retrievers : Tahiti zal opnieuw gedekt worden in de zomer van 2021. Wil u Tahiti en dochter Texas leren kennen? Volg hen dan via hun Instagram pagina (@foxredlabs.tahiti.texas)

 

OPENINGSTIJDEN