Privé-training

Op maat bij je thuis

Hondenschool bij je thuis

Je hebt geen tijd om naar de hondenschool te gaan of je bent geweest maar je hebt niet het gewenste resultaat behaald?

Genieten van je trouwe viervoeter die luistert wanneer je hem iets vraagt? Dat kan, ook wanneer je door omstandigheden geen tijd hebt om hem zelf te trainen of met hem naar de hondenschool te gaan. Ik komt bij je thuis en train jou en je hond in jullie eigen woonomgeving en op jullie eigen tempo.

Praktijk gerichte aanpak

Tijdens de privé-training focus ik me op het basisgedrag in de dagelijkse omgang met je hond: dat gaat over luisteren als je iets vraagt, omgang met andere mensen, gedrag wanneer jullie op uitstap gaan of op specifieke wensen. De uiteindelijke bedoeling is gedrag aan te leren dat aangepast is aan de omgeving en de moment waar hond en baas zich in bevinden. Dat is, voor alle duidelijkheid, iets totaal anders dan ‘temmen’, ‘africhten’ en ‘commando’s volgen’. Ik leer je de ‘natuurwetten’, je hond leert je ‘te lezen’ en je te ‘begrijpen’.

Nieuw: mini-groepslessen

Wanneer je samen met je hond voldoende vooruitgang hebt gemaakt tijdens de privé sessies, kan je instappen in deze trainingsvorm. We werken in kleine groepjes rond thema’s in korte lespakketten. Een uitgelezen kans ook om andere mensen en honden te leren kennen.

Belangrijke tips ter voorbereiding van privé-training
  • Onthaal mij als een gewone bezoeker in je gezin.
  • De 80/20 regel: weet dat het gedrag van je hond voor 80% bepaald wordt door de dagelijkse omgang met je hond, voor 20% door specifieke trainingen.

Kosten privé-training

Meer info over onze tarieven vind je HIER

 

 

OPENINGSTIJDEN